top of page
240516193_399336161523600_9161656359308966699_n.jpg


24 Security tilbyr vektertjenester som stasjonært vakthold, byggeplasskontroll, områdekontroll og resepsjonstjenester, for å sikre en trygg og sikker omgivelse for våre kunder. 

Våre erfarne og høyt trente vektere blir utplassert på et område for å overvåke og beskytte eiendom, bygninger eller anlegg.  Våre vektere er opplært i konflikthåndtering og førstehjelp, og er i stand til å håndtere alt fra uhell og småhendelser til mer alvorlige nødsituasjoner. De vil også sørge for å følge bedriftens sikkerhetsprosedyrer og retningslinjer nøye. 24 Security har bygget et godt omdømme som en pålitelig partner innen sikkerhet. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres unike behov og krav, og skreddersyr våre vaktholdstjenester for å dekke disse behovene. Enten det er en bedrift, institusjon eller et boligområde, kan vi levere tjenester av høyeste kvalitet.

Vektertjenester

Ordensvakthold

24 Security tilbyr profesjonelle og erfarne ordensvakter for å sikre en trygg og fredelig atmosfære under arrangementer og i offentlige områder. Ordensvakthold er en viktig tjeneste som hjelper til med å opprettholde ro og orden, og forebygge uønskede hendelser. Våre ordensvakter er nøye utvalgte og godt trente, og de har den nødvendige erfaringen til å håndtere ulike situasjoner på en effektiv og profesjonell måte. Enten det er en konsert, festival, idrettsarrangement eller en annen type offentlig begivenhet, vil våre ordensvakter være til stede for å sikre at alt går på en trygg måte.
Vi har en ettertraktet omdømme som en pålitelig partner for ordensvakthold. Vi tar sikkerheten til våre kunder og gjestene deres på alvor, og jobber hardt for å skape et trygt miljø.

103117458_184194786371073_2105436937232185082_o_edited_edited_edited.jpg
387488756_6842874635769363_3142335972862092026_n.jpg

Helse/Førstehjelp

Vi tilbyr helsepersonell med omfattende erfaring fra helsevesenet, psykiatrien, sikkerhetssektoren, førstehjelp/ambulanse og forsvaret. Med denne brede kompetansen kan vi tilby våre kunder en trygg og sikker løsning som de kan stole på. Våre helsevektere vet hvordan man skal håndtere situasjoner på en effektiv og profesjonell måte, samtidig som de tar hensyn til pasientens individuelle behov på sykehus, instutisjoner og helsehus. Vi er stolte av å kunne tilby en tjeneste som oppfyller våre kunders forventninger til både kvalitet og pålitelighet. Vår førstehjelpstjeneste er utformet for å bidra til å redde liv og minimere skader, og er tilgjengelig for både bedrifter og arrangementer. Våre erfarne ansatte består av sertifiserte helsepersonell og førstehjelpere som er godt trent i ulike førstehjelpsteknikker og innen miljøterapi. De er utstyrt med nødvendig medisinsk utstyr og bruker den nyeste kunnskapen og praksisen innen førstehjelp.

Kurs/Utdanning

Vi tilbyr kurs/utdanning som tjeneste innen kommunikasjon, konflikthåndtering og motivasjon. Våre instruktører har omfattende erfaring fra forsvaret, nødetater og helsevesenet, og er dedikerte til å dele sine faglige kunnskaper og praktiske erfaringer.

 

Våre kommunikasjonskurs fokuserer på å styrke deltakernes evne til å formidle effektivt og tydelig, enten det er i teammøter, presentasjoner eller kundeinteraksjon. Vi tilbyr også konflikthåndteringskurs som gir deltakerne verktøy og teknikker for å håndtere konfliktsituasjoner på en konstruktiv måte.

 

Motivasjonskursene våre tar sikte på å inspirere og motivere deltakerne til å nå sine individuelle og felles mål. Instruktørene bruker sin erfaring fra krevende situasjoner for å demonstrere betydningen av motivasjon og hvordan den kan opprettholdes over tid.

 

Vi legger stor vekt på praktiske øvelser og simulerte scenarioer for å sikre at deltakerne får hands-on erfaring og kan overføre kunnskapen til virkelige situasjoner. Våre kurs er skreddersydd for å imøtekomme behovene til en rekke bransjer og organisasjoner, og vi tilpasser gjerne programmet etter ønsker og mål.

Presentation
bottom of page