top of page
Stasjonært vakthold

Våre tjenester

Stasjonært vakthold

Våre stasjonære vektere sikrer din eiendom gjennom synlig vakthold og inspeksjoner samt kontrollrunder på området. Vi utfører adgangskontroll, betjener sentralbord/resepsjon, leverer vakthold til bedrifter hos både private og offentlige kunder. Vekter på steder avverger hærverk, svinn, tyverier og uønskede hendelser hos kunden. 

Vakthavende vektere som patruljerer i en garasje
Mobilt vakthold
En mannlig sikkerhetsvakt som går inn i bilen sin

Mobilt vakthold

Våre mobile vektere inspiserer og kontrollerer større geografiske områder enten til fots eller i bil. Vi tilbyr mobilt vakthold av, for eksempel, butikker, kontorer, parkeringsanlegg, industriområder og bedriftsområder. Våre vektere er veldig fokusert på service. Å bruke oss til vakthold bidrar til å skape et sikkert miljø og forhindre kriminalitet.

Områdevakthold har vist seg å være en effektiv måte å beskytte objekter mot innbrudd, skader og sabotasje. Vekteren finnes alltid i nærheten, og dermed kan vekteren rykke ut raskere på alarmer eller til personer/bedrifter som trenger hjelp. Vi har kort leveringstid og rask responstid.

Ordensvakthold

Ordensvakt/Dørvakt

Våre ordensvakter har lang erfaring med å sikre utesteder, hoteller, restauranter, konserter og ulike arrangementer. Samt bistår vi også som verter og garder En ordensvakt fra oss sørger for at alkoholloven følges og har kontroll på brannforskrifter samt fungerer som dørvakt og kontrollerer ID ved inngangen. Større folkemengder kan ofte oppføre seg uforutsigbart. Det er derfor viktig med en erfaren aktør innen vakthold, som kan håndtere situasjoner som skulle oppstå på en profesjonell og effektiv måte samt hindre uønskede hendelser. Vi hjelper blant annet til med adgangskontroll, scenevakthold, artistsikkerhet, backstagevakthold, parkeringskontroll, sikkerhetsledelse, brannvern, gjerder, HMS og førstehjelp.

En sikkerhetsvakt sjekker navn fra en hendelses gjesteliste
Event

Arrangementvakthold

To mannlige sikkerhetsvakter som snakker foran en bil med 24 Securitys logotype

Vi i 24 Security har lang erfaring med å levere stasjonært vakthold på ulike arrangementer, som konserter, festivaler, brylluper, konferanser, utesteder samt private og offentlige eventer. Vi leverer vektere/verter til alle typer arrangementer og eventer. Vårt personale er høyt utdannet innen sikkerhetsfaget, og vi har fokus på å levere kvalitet til våre kunder. Vi kan blant annet hjelpe til med adgangskontroll, scenevakthold, artistsikkerhet, backstagevakthold, parkeringskontroll, sikkerhetsledelse, brannvern, gjerder, HMS og førstehjelp. Vi stiller med sikkerhetsrådgivere for befaring i forkant, planlegger og gjennomgår en risikoanalyse for ditt arrangement.

Bomiljø

Vakt i Bomiljøet

Vi sikrer ditt nabolag mot tyverier, hærverk og andre uønskede hendelser gjennom vakthold, patruljering og utrykning. Beboere kan kontakte vår døgnbemannede vakttelefon for assistanse ved, for eksempel, husbråk eller uønskede hendelser, som uro, hærverk, innbrudd eller miljøforstyrrelser og opphold av uønskede personer på området. Det kan også gjøres avtale om mobilt vakthold og et visst antall inspeksjoner i døgnet, der en vekter foretar kontrollrunder på området. Våre vektere er opplært i grunnleggende førstehjelp og er kurset i brannvern og konflikthåndtering.

En sikkerhetsvakt som patruljerer i en garasje peker lommelykten mot en bil
Byggeplass
Vaktbil_edited.jpg

Byggeplassvakthold

Våre vektere utfører vakthold på byggeplasser, foretar kontrollrunder og er synlige til tider der hvor det ikke bemanning på stedet. Vi har mobile vektere som foretar inspeksjoner på området og stasjonære vektere som er på området til enhver tid. Byggeplasser er et yndet mål for tyveri og uønskede innpasseringer. Vårt fokus er å redusere svinn, forhindre uønsket aktivitet og oppdage ulovlige aktiviteter, som tyveri, hærverk og innbrudd på stedet. Våre vektere foretar sjekk av skallsikring, sjekker ID på personer man skulle treffe på stedet for å avdekke om det er en som skal være der eller ikke. Vi setter opp skilt og profilering slik at man ser at stedet er under vakthold av et vekterselskap.

VIP

Personlig sikkerhet

Vi tilbyr privatsjåfører, private sikkerhetsvakter, følgetjeneste samt ledsagertjeneste. Våre ansatte kan etter avtale plukke opp klientene og kjøre og være med dem fra A-Å. De er sammen med klienten under oppholdet, og sørger for at klienten blir ivaretatt og er skjermet fra uønsket oppmerksomhet. Trenger du å kunne forberede deg uforstyrret til et event, møte eller arrangement? Det kan, for eksempel, være transport til og fra flyplassen, møtested eller hotell. Våre ansatte har lang erfaring innen feltet. Vi sørger for total diskresjon, og ser til at vår klient er skjermet under hele oppholdet.

En personlig livvakt som poserer foran en Tesla Model X
Kontroll
En sikkerhetsvakt som utfører en ID-sjekk på ansatte på selskapets premisser

Kontrolltjenester

Opplever du mye svinn på arbeidsplassen? Våre vektere er eksperter innen svinn og kontroll og leverer både uniformerte og sivile kontroller til din bedrift.

 

Sivile kontroller kan benyttes til kontroll og spaning på butikker og kjøpesentre av private og offentlige virksomheter som ønsker å avdekke avvik som ellers er vanskelig å oppdage. Vi tilbyr også kundekontroller hos bedriften. Dette er tjenester der vårt personale er kunder i din butikk for å oppdage tyveri og forhindre svinn.

 

Utpasseringskontroll av ansatte ved en arbeidsplass kan utføres for å forebygge uærlige ansatte, gjøre ansatte klar over bedriftens retningslinjer samt holde uvedkommende borte slik at bedriftens interesser og sikkerhet ivaretas.

Smittevern

 Vi tilbyr personell/verter/assistenter til det meste innen servicearbeid. Blant annet coronaverter som passer på at regler og føringer for smittevern blir fulgt, resepsjonstjeneste, billett-/adgangskontroll, formidling av informasjon, garderobe, rydding, forskjellige oppgaver på arrangement m.m.

Vi bistår med å følge smittevernstiltak og tilbyr vakthold der vi blandt annet har adgangskontroll,  regulerer kø, distribuerer antibac og påser at alle bruker munnbind. Våre vektere er drillet på smittevernsregler og følger retningslinjene gitt av helsemyndighetene.
Vi har fleksible løsninger og stiller på kort varsel.

 

156876371_538805637093069_72130772294294826_n_edited_edited_edited.jpg

Servicevert/Coronavert

Teknisk
Security%20Surveillance_edited.jpg

Teknisk sikkerhet

Kameraovervåking brukes til å oppdage, forhindre og oppklare uønskede hendelser samtidig som man kan legge til rette for at lignende ikke skjer igjen.
 

Vi skreddersyr løsninger for alt fra små til store bedrifter med ulike behov. Våre løsninger er fleksible og kan enkelt utvides ved behov.

Vi benytter oss av nyskapende teknologi som kombinert med lang erfaring og god kompetanse gir sterke produkter til en konkurransedyktig pris. 
 

Ved utløst alarm får operatøren på vår døgmbemannede alarmstasjon opp sanntidsvideo og kan aksjonere ved bruk av høytalere som monteres sammen med overvåkningskamera på området.

bottom of page