45281076_704806026567587_304974823698726

Referanser

«Vi har brukt 24 Security til smittevernsvakthold på vårt anlegg under covid-19 pandemien. Vaktholdet var døgnbemannet og arbeidet bestod av å regelmessig ta kontrollrunder på anlegget og påse at smittevern og HMS ble opprettholdt. Samt sjekke at arbeidere på anlegget brukte smittevernutstyr og HMS-utstyr. Vi er meget fornøyde med jobben dem har levert. Kommunikasjonen har vært topp og vi opplever 24 Security som en profesjonell leverandør innen sikkerhet. Vi anbefaler sterkt deres tjenester.»

FORTUM OSLO VARME AS

«Vi bruker vektere fra 24 Security til vakthold og adgangskontroll. Vi opplever dem som utrolig profesjonelle, dyktige og at de har god kontroll over enhver situasjon. Kommunikasjonen er på topp og vi er veldig fornøyde med dette samarbeidet. 
Anbefaler deres tjenester!
»

Citybox Hotell Oslo
 

 

«Vi bruker 24 Security til vakthold av Kjelsås skole, Kjelsåshallen og Kjelsås skole barnehage. Vi er veldig fornøyde. Det er god kommunikasjon, de er tilpasningsdyktige og ordentlige. Vi har en positiv opplevelse av dette samarbeidet»

Kjelsås Skole

 

«Vi bruker 24 Security til vakthold ved vår restaurant og bar og har hatt dette samarbeidet i lang tid. Vi opplever dem som dyktige, erfarne og profesjonelle. Dem har kontroll og er godt likt av gjester og betjening. Kan trygt anbefale deres tjenester»

BOWLERS RESTAURANT & BAR

 

 

 

«Vi bruker 24 Security sine tjenester på en rekke arrangementer som konserter, bryllup, konfirmasjon og private event og arrangementer. Vi er veldig fornøyde med både oppfølging og gjennomføring. Vaktene er svært profesjonelle og er løsningsorienterte. Vi opplever det som en stor trygghet å ha 24 Security. De er en meget dyktig samarbeidspartner.

Vi anbefaler 24 Security sine tjenester på det varmeste»

ENGEL PARADIS SELSKAPSLOKALER

 

 

 

 

 

 

«Vi leide inn vakthold fra 24 Security i forbindelse med Barnas Verdensdager 2021 på Grønland. Vekterne var veldig hyggelige, punktlige og ikke minst profesjonelle. Lett å anbefale!»

OSLO WORLD


«I forbindelse med at garasjeporten vår ikke var i drift og levering av ny

garasjeport tok lengere tid, engasjerte vi 24 Security til kontroll av hele garasjeanlegget. Det ble utført flere kontrollrunder i løpet av kvelden/natten og daglige rapporter ble sendt. Avvikene som kunne utføres på stedet ble utført og resten ble fortløpende gitt beskjed om. Kommunikasjon og måten oppdraget ble utført av 24 Security er upåklagelig.
Kan anbefales på det varmeste»


ABBEDIENGEN BOLIGSAMEIE

«Vi bruker 24 Security som sikkerhetspartner på våre arrangementer. Vi er veldig fornøyde med dette samarbeidet. Kan trygt anbefales»

 

ULLERN MANSION

logo citybox.png
osloud.png
bowlers-logo-500x300-px_edited_edited.jp
engelparadis.jpeg
fortum-ny-oslo-1.png
unnamed.jpg