top of page
45281076_704806026567587_304974823698726

Referanser

«Vi bruker 24 Security til HMS-og smittevernvakthold på vårt anlegg. Vaktholdet var døgnbemannet under pandemien. Vi er meget fornøyde med jobben dem har levert opp gjennom årene. Kommunikasjonen har vært topp og vi opplever 24 Security som en profesjonell leverandør innen sikkerhet. Vi anbefaler sterkt deres tjenester.»

HAFSLUND OSLO CELSIO AS 

 

«Et mer serviceinnstilt vaktselskap enn 24 Security skal du lete lenge etter! De stiller opp med et smil og utfører jobben på en meget profesjonell og ryddig måte. Anbefales på det varmeste!»

DESIGN OG ARKITEKTURHUSET
«Vi bruker vektere fra 24 Security til vakthold og adgangskontroll. Vi opplever dem som utrolig profesjonelle, dyktige og at de har god kontroll over enhver situasjon. Kommunikasjonen er på topp og vi er veldig fornøyde med dette samarbeidet. 
Anbefaler deres tjenester!
»

CITYBOX HOTELL OSLO
 

 

«Vi bruker 24 Security til vakthold av skoler, idrettshaller og barnehager. Vi er veldig fornøyde. Det er god kommunikasjon, de er tilpasningsdyktige og ordentlige. Vi har en positiv opplevelse av dette samarbeidet»

OSLO KOMMUNE
 

«Vi bruker 24 Security til vakthold ved vår restaurant og bar og har hatt dette samarbeidet i lang tid. Vi opplever dem som dyktige, erfarne og profesjonelle. Dem har kontroll og er godt likt av gjester og betjening. Kan trygt anbefale deres tjenester»

BOWLERS RESTAURANT & BAR

 

 

 

«Vi bruker 24 Security sine tjenester på en rekke arrangementer som konserter, bryllup, konfirmasjon og private event og arrangementer. Vi er veldig fornøyde med både oppfølging og gjennomføring. Vaktene er svært profesjonelle og er løsningsorienterte. Vi opplever det som en stor trygghet å ha 24 Security. De er en meget dyktig samarbeidspartner.

Vi anbefaler 24 Security sine tjenester på det varmeste»

ENGEL PARADIS SELSKAPSLOKALER

 

 

 

 

 

 

«Vi leier inn vakthold fra 24 Security i forbindelse med Barnas Verdensdager. Vekterne er veldig hyggelige, punktlige og ikke minst profesjonelle. Lett å anbefale!»

OSLO WORLD


«I forbindelse med at garasjeporten vår ikke var i drift og levering av ny

garasjeport tok lengere tid, engasjerte vi 24 Security til kontroll av hele garasjeanlegget. Det ble utført flere kontrollrunder i løpet av kvelden/natten og daglige rapporter ble sendt. Avvikene som kunne utføres på stedet ble utført og resten ble fortløpende gitt beskjed om. Kommunikasjon og måten oppdraget ble utført av 24 Security er upåklagelig.
Kan anbefales på det varmeste»


ABBEDIENGEN BOLIGSAMEIE

«Vi bruker 24 Security som sikkerhetspartner på våre arrangementer. Vi er veldig fornøyde med dette samarbeidet. Kan trygt anbefales»

 

ULLERN MANSION

logo citybox.png
osloud.png
bowlers-logo-500x300-px_edited_edited.jp
engelparadis.jpeg
unnamed.jpg
Unknown.png
doga-logo_norsk_sort.png
bottom of page