45281076_704806026567587_304974823698726

Referanser

Omtaler fra noen av våre kunder:

«Vi bruker vektere fra 24 Security til vakthold og adgangskontroll med id-sjekk. Vi opplever dem som profesjonelle, dyktige og at de har god kontroll over enhver situasjon. Anbefaler deres tjenester!»

Citybox Hotell Oslo
 

 

«Vi bruker 24 Security til vakthold av Kjelsås skole, Kjelsåshallen og Kjelsås skole barnehage. Vi er veldig fornøyde. Det er god kommunikasjon, de er tilpasningsdyktige og ordentlige. Vi har en positiv opplevelse av dette samarbeidet»

Kjelsås Skole 

 

«Vi bruker vektere fra 24 Security på vårt utested og vi opplever dem som dyktige, erfarne og profesjonelle. Kan trygt anbefale deres tjenester»

BOWLERS RESTAURANT & BAR

 

 

«Vi bruker vektere fra 24 Security hver helg hos oss, vi er veldig fornøyde med det dem leverer. Veldig profesjonelle og imøtekommende. Dyktige til å håndtere situasjoner som skulle oppstå. Anbefaler 24 Security som leverandør av vektertjenester»

MESOB RESTAURANT & BAR

  

 

 

 

 

«Vi booket inn vekter fra 24 Security i forbindelse med en avslutningsfest, og er veldig fornøyd. 24 Security var ryddige og omgjengelige. Tydelig i kommunikasjonen, og hadde full kontroll på alt som skjedde på kvelden. De hjalp til og med å få alle ut av lokalet ved stengetid, og sørget for at alt var som det skulle. Anbefaler andre å ta kontakt ved behov for vektertjenester»

PARADOX FILM STUDIO 8 AS

 

 

 

 

 

 

«Vi bruker 24 Security sine tjenester på en rekke arrangementer som konserter, bryllup, konfirmasjon og private event og arrangementer. Vi er veldig fornøyde med både oppfølging og gjennomføring. Vaktene er svært profesjonelle og er løsningsorienterte. Vi opplever det som en stor trygghet å ha 24 Security. De er en meget dyktig samarbeidspartner.

Vi anbefaler 24 Security sine tjenester på det varmeste»

ENGEL PARADIS SELSKAPSLOKALER

 

 

 

 

 

 

«I forbindelse med at garasjeporten vår ikke var i drift og levering av ny

garasjeport tok lengere tid, engasjerte vi 24 Security til kontroll av hele garasjeanlegget. Det ble utført flere kontrollrunder i løpet av kvelden/natten og daglige rapporter ble sendt. Avvikene som kunne utføres på stedet ble utført og resten ble fortløpende gitt beskjed om. Kommunikasjon og måten oppdraget ble utført av 24 Security er upåklagelig.
Kan anbefales på det varmeste»


ABBEDIENGEN BOLIGSAMEIE

city_edited.jpg
Oslo-logo-hvit-RGB.png
engelparadis.jpeg