Vaktselskapet som prioriterer din sikkerhet

24 Security tilbyr vektertjenester og andre vakt-og sikringstjenester innen sikkerhetsbransjen. Vi er et offentlig godkjent vaktselskap, og har lang erfaring og høy kompetanse innen alle typer vakthold og kontrolltjenester.

Misjon:

 

Vår misjon er å levere sikkerhetstjenester og løsninger av høy kvalitet til våre kunder, deres eiendeler og fasiliteter, hvor som helst og når som helst.
Vi skreddersyr vårt tilbud av sikkerhetstjenester for å imøtekomme kundenes behov.

Visjon:

Vår visjon er oppnå vår misjon. Vi streber kontinuerlig med tenke nytt og hvordan vi kan levere kvalitetstjenester til våre kunder.

AW5A3297_edited_edited_edited.jpg

Alle vekterne våre har godkjent vekterutdanning i tillegg til videreutdanning innen blant annet konflikthåndtering, førstehjelp, brannvern og saluttkurs. Det er viktig for oss at vekterne våre innehar kompetanse slik at vi kan levere 100 % sikkerhet. Våre kunder skal ikke bare være fornøyde, de skal også føle seg godt ivaretatt. Vi tror på å levere utmerket kundeservice.

 

Vi tilbyr vakthold for offentlig og privat næringsliv til alle døgnets tider. Vi bruker kunnskapen og kompetansen vår til å skreddersy en instruks sammen med deg, slik at den passer inn hos bedriften din. Vi tilbyr ikke bare kompetanse og erfaring innen vektertjenester, men har også konkurransedyktige priser. 

ØNSKER DU Å BESTILLE VEKTERTJENESTER?