top of page
WhatsApp Image 2020-11-26 at 19_edited.jpg

Om oss

24 Security er et vaktselskap i Oslo med flere års erfaring innen sikkerhetsbransjen. Vi har et solid rykte for å levere pålitelige og profesjonelle sikkerhetsløsninger til bedrifter, institusjoner og privatkunder over hele Oslo-området. Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å opprettholde en trygg og sikker omgivelse. Vi kombinerer vår ekspertise innen overvåking, kontroll og responstjenester for å tilby skreddersydde sikkerhetsløsninger som passer til våre kunders unike behov.

Våre velutdannede og erfarne sikkerhetsvakter er nøye selektert for deres profesjonalitet, integritet og evne til å håndtere enhver situasjon effektivt og diskret. De er også godt opplært i førstehjelp og konflikthåndtering for å sikre at de kan håndtere enhver nødsituasjon på en trygg og effektiv måte.  
Med et langsiktig forhold til våre kunder har vi bygget opp tillit og lojalitet, og mange av våre kunder har valgt å forlenge samarbeidet med oss år etter år. Vi er stolte over det ryktet vi har opparbeidet oss i bransjen som et pålitelig vaktselskap som tar sikkerhet på alvor. Uansett om du er en bedrift som trenger døgnkontinuerlig vakthold eller en privatperson som ønsker å sikre ditt hjem, er 24 Security ditt beste valg i Oslo.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine sikkerhetsbehov og hvordan vi kan tilpasse våre tjenester for å beskytte deg, dine ansatte og dine eiendeler.

bottom of page