Hvem er vi?

24 Security tilbyr vektertjenester og andre vakt-og sikringstjenester innen sikkerhetsbransjen. Vi er et offentlig godkjent vaktselskap, og har lang erfaring og høy kompetanse innen alle typer vakthold og kontrolltjenester.

 

Målet vårt er å levere sikkerhetstjenester og løsninger av høy kvalitet til kundene våres, samt eiendelene og fasilitetene deres, hvor som helst og når som helst.
Vi skreddersyr vårt tilbud av sikkerhetstjenester for å imøtekomme kundenes behov.

 

Alle vekterne våre har godkjent vekterutdanning i tillegg til videreutdanning innen blant annet konflikthåndtering, førstehjelp, brannvern og saluttkurs. Det er viktig for oss at vekterne våre innehar kompetanse slik at vi kan levere 100 % sikkerhet, uansett tjeneste innen vakthold, uteliv og sikringstjenster

 

Vi tilbyr vakthold for offentlig og privat næringsliv til alle døgnets tider. Vi bruker kunnskapen og kompetansen vår til å skreddersy en instruks sammen med deg, slik at den passer inn hos bedriften din. Tilbudet du mottar fra oss er uforpliktende. Vi tilbyr ikke bare kompetanse og erfaring innen vektertjenester, men har også konkurransedyktige priser.

ØNSKER DU Å BESTILLE VEKTERTJENESTER?